Telefoni håller ett öga på patienter med fjärråtkomst för nybörjare

Tack vare dessa teknologier kan alla medicinska behandlingspersonal använda IKT för utbyte av stora detaljer för terapi, diagnos och undvikande av sjukdomar och även sår, expedition samt analys och för fallet med riktningen för sjukvårdsleverantörer med förstärkningens funktion Individernas wellness och deras nätverk.

Relativa eller goda vänner (från olika områden) kan delta i dessa diskussioner och förstå erfarna förslag för att förbättra hela familjens hälsokunskap. Den föreslagna unika frågan samlar en av de senaste förståelserna i standard- och medicinsk forskningsstudie om detta ämne, och öppnar helt ny åsikt i riktning mot samtida tillvägagångssätt i skräddarsydd och noggrannhetsmedicin mest till förmån för individer som för någon form av Skäl kan ha problem med att få tillgång till kliniskt stöd för premiumkvalitet.

Dr. Francesco amenta, dr. GOPI BATTINENI, besökare Editors Manuskript måste skickas online på genom att registrera sig såväl som att besöka denna webbplats. När du har registrerat dig klickar du på den här länken för att besöka posten. Manuskript kan lämnas in till förfallodagen. Alla inlagor som passerar pre-check är peer-granskade. Accepterade dokument kommer att publiceras kontinuerligt i tidskriften (så snabbt som godkänts) samt kommer säkert att detaljeras tillsammans på den unika frågan webbplats.

För planerade papper kan en titel och kort abstrakt (om 100 ord) skickas ut till innehållsarbetsplatsen för tillkännagivande på denna webbplats. Inlämnade manuskript borde inte ha publicerats tidigare och inte heller vara under faktor att tänka på för tidning på andra platser (andra än konferensförfaranden). Alla manuskript är grundligt refererade med en enda blind peer-review-process.

Den bästa guiden till Telus Health Virtual Pharmacy

Journal of Personalized Medication är en global peer-granskad öppen vinståtkomst till regelbunden månadsjournal publicerad av MDPI. Se instruktionerna för författarens webbsida innan du skickar ett manuskript. Artikelhanteringsavgiften (APC) för tidning i denna Open Access Journal är 2000 CHF (Swiss Francs). Inlämnade dokument ska vara väl formaterade och använda bra engelska.

Telefoni fyller 20 år i år. 20 år efter att det blev ett sätt att bevara och bredda narkotikabutik får tillgång till över hela North Dakota, flyttar telefoniska innovatörer rätt till steriliserad intensifiering, skyddad medicineringsutrymme, medicinsk vård konsulterar och mer. Telefoni har faktiskt gått från ett pilotjobb till godkänd metod i 25 stater, enligt Jessica Adams, Pharm, D, handledare för regleringsfrågor för telefoni, en tidig telefoneleverantör som erhållits av Cardinal Health 2016.

Som farmaceuter, leverantörer, klienter, betalare och tillsynsmyndigheter identifierar de fördelar som telehälsa kan ta med till apotek, kommer teknikbaserade tjänster säkert att fortsätta att expandera. På sitt enklaste tillåter telefoni en farmakolog att övervaka en fjärrgivningsplats med HIPAA-kompatibel, 2-vägs audiovisuell innovation. Apotekaren övervakar på distans tekniker för telefoni -tjänster, verifierar recept och rådgivning av patienter från deras värdpotekområde.

Bland de senaste utvecklingen är att använda fjärrbekräftelse för ren och steril IV -sammansättning vid University of North Carolina (UNC). Farmakologer såg potentialen att stabilisera arbetsbelastningen genom flera apotek som använde BD Pyxis IV -förberedelse för att förbereda sterila IV -lösningar, förklarade Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, handledare för apotek och även associerad lärare för klinisk utbildning vid UNC Eshelman Institution of Drug Store i Chapel Hill, North Carolina.

Den enda strategin att använda för din väsentliga guide till teleary

Pyxis-systemet använder gravimetrisk baserad modern teknik för att väga och validera förvärrade föremål, beskrivs Amerin. Systemet bildar blandningsprocessen, som titta på denna webbplats vanligtvis tas om hand av en servicetekniker och undersöks av en regional farmakolog. Eftersom farmaceuten på plats använde foton som genererades av systemet fanns det ingen uppenbar skillnad mellan att undersöka bilder i nästa utrymme eller 25 mil bort.

“När vi gjorde forskningen hade staten inga förordningar kring denna typ av telefoni,” sade Amerine, “så vi skapade testet med fjärr -plus -granskning av alla förvärrade sterila produkter.”När den covid-19-pandemin började,” fick vi ett undantag från [State] Board of Drug Store för att kunna göra denna avlägsna rena och sterila objektkontroll så länge som hälso- och hälsosituationen varar, “hävdade hon.”Vårt nästa initiativ är att kunna använda telefoni regelbundet på lång sikt för att göra ännu mer arbetsdelning över webbplatser.

Att inte vara ansluten till apoteket släpper du ungefär tillbringar ännu mer tid med kunder.”Roger Rose, RPH, handledare för Drug Store Services för Wickenburg Area Healthcare Facility, öppnade den första telefoni i Arizona 2019. Wickenburg har länge haft en satellitanläggning i kongresssamhället, vilket har att göra med 16 mil bort.

Körningen till Wickenburg för att fylla recept är inte alltid förnuftigt för patienter. “Vi gjorde transporter till kongresscentret två gånger https://forum.codeigniter.com/member.php?action=profile&uid=69114 om dagen, men det fungerade verkligen inte alltid,” sade Rose. “Patienterna var fortfarande tvungna att gå hem efter deras centrumkontroll, kom sedan tillbaka senare, eller kanske nästa dag.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *